Sorteer op

Bag-In-Bag Tassen

Een bag-in-bag (tas-in-tas) is een ideale tas waar je gemakkelijk mee kan wisselen. In de grote tas zit een kleine schoudertas die in de grote tas als vakverdeler dient, maar gewoon een volwaardige schoudertas is. Je klikt zo de lange schouderband aan het kleinere tasje en je hebt een complete schoudertas. De meegeleverde schouderband kan op beide tassen dus een bag-in-bag tas is erg veelzijdig in het gebruik.

Het is een ideale tas om naar je werk mee te nemen. Al je spullen die je mee naar het werk neemt, passen erin en ga je tussendoor even weg, dan pak je makkelijk het kleinere tasje eruit en hoef je niet de grote tas met alles erin mee te nemen .

Ook handig met weekendjes weg of vakantie. Zo neem je verschillende formaten tassen mee die je kunt wisselen en heb je het juiste formaat bij je voor elke gelegenheid. En het voordeel is dat je je veelgebruikte  spulletjes zoals je telefoon, portemonnee, sleutels, make-up spullen e.d. niet over hoeft te hevelen, die heb je al standaard in het kleinere tasje zitten. Haal het tasje uit de grote tas , klik de lange band eraan en klaar ben je. Superhandig toch? 

© 2014 - 2023 Patchouli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel