Betaalmogelijkheden

Je kunt in de checkout voor verschillende betaalopties kiezen:

  • iDeal:  betaal online, veilig en snel via je eigen bank
  • Klarna achteraf betalen. Kosten: €1,21 + 3,6% van het totaalbedrag (werkelijke kosten)
  • Vooraf overmaken: je maakt zelf het bedrag over naar onze bankrekening


Hoe werkt het achteraf betalen met Klarna?
Probeer je bestelling eerst en betaal later. Met Klarna achteraf betalen, betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wil houden. Die mogelijkheid bieden wij jou als klant graag aan.

Hoe werkt achteraf betalen van Klarna? Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna apart een factuur. Zij sturen je de factuur toe zodra wij Klarna hebben geïnformeerd dat we jou de bestelling hebben verstuurd. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna App te betalen. Maar je kan hem ook via klarna.com betalen.

Je bestelling houden? Of terugsturen?
Is je bestelling niet naar wens? Stuur je bestelling dan terug naar ons. Als wij je retour hebben ontvangen, stellen wij Klarna in kennis van het te crediteren bedrag en wordt dat bijgewerkt op de factuur. 

De rekening betalen
Heb je besloten om (een deel van) de bestelling te houden, betaal deze dan via de Klarna App. Log in in de Klarna App en betaal met 1 klik. Gebruik je Klarna voor het eerst dan vragen ze je een aantal gegevens. Gebruik je Klarna vaker, dan kan je vervolgens met 1 klik opdracht geven om de factuur te betalen. Je hebt dan geen bankgegevens of wachtwoorden meer nodig. Super simpel maar altijd veilig.

Alles op één plek
In de Klarna App vind je een overzicht van je aankopen met Klarna en de bijbehorende facturen. In de app kun je ook heel makkelijk betalen met iDEAL of 1 klik. Doe je je betalingen liever via je computer? Log dan in op de website voor hetzelfde overzicht.

Je aankopen met Klarna en de bijbehorende facturen en betalingen vind je terug in de Klarna App. Doe je je betalingen liever via je laptop? Log dan in en je krijgt dezelfde informatie.

Al je betalingen en facturen van je Klarna-bestellingen bij ons vind je in de Klarna App of wanneer je inlogt op de website van Klarna.

Alle aankopen die je met Klarna hebt besteld, vind je terug in de Klarna App. Niet alleen in de app, maar ook als je inlogt op de website vind je een compleet overzicht van al je betalingen en facturen.

Butlerservice
Klarna stuurt je push-notificaties vanuit de app en een herinnering via e-mail zodat je nooit een betaling mist. Je moet deze wel even aanzetten.

© 2014 - 2023 Patchouli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel